Om M/S BIBIANA Danmarks kunstskib for børn

M/S BIBIANA er Danmarks første kunstskib for børn. Skibet blev søsat i sommeren 2015 og har siden været på fire togter rundt i Danmark. M/S BIBIANA er en sejlende udstillings- og undervisningsplatform for børnekunst og -kultur. Holdet bag M/S BIBIANA skaber nye udstillinger med nogle af verdens bedste børnebogsillustrationer og BIBIANA Danmarks skoletjeneste udvikler nye undervisningsforløb for skoleklasser, hver gang skibet drager på togt.
M/S BIBIANA er for alle børn i hele Danmark. Vi sejler derfor rundt langs de danske kyster, så alle får mulighed for at besøge os. M/S BIBIANA er støttet af Nordea-fonden og det er derfor helt gratis at hoppe om bord.

Om M/S BIBIANA

M/S BIBIANA er Danmarks første kunstskib for børn. Skibet blev søsat i sommeren 2015 og har været på tre Danmarkstogter. I løbet af tre år på havet har skibet besøgt 39 danske havne-byer, hvor der er blevet samarbejdet, udstillet og afviklet aktiviteter med mange anerkendte museer og kulturinstitutioner.
M/S BIBIANA samarbejder løbende med både nationale og internationale illustratorer. Om bord på skibet kan man opleve fantastisk illustrationskunst, møde dygtige formidlere og deltage i kreative workshops. Fra M/S BIBIANA vil vi gerne bidrage til, at Danmarks havne udvikles til rekreative, blå områder. Derfor tilbyder vi ikke blot børnene en unik kunstoplevelse gennem skibets udstillinger, men laver også aktiviteter direkte på kajen.
 • Tidligere togter

  M/S BIBIANA har været vidt omkring!
  M/S BIBIANAS sejlplan
 • Tidligere Udstilliger

  Se vores tidligere udstillinger på M/S BIBIANA
  M/S BIBIANAS sejlplan
 • Besøg os

  Vil du gerne besøge M/S BIBIANA med din klasse? Vi tilbyder undervisning for klasser i grundskolen når M/S BIBIANA er på togt.
M/S BIBIANA
BIBIANA Danmark Ørestad Boulevard 55 B 2300 København S
info@bibianadanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram