Current exhibitions

Her kan du læse om vores aktuelle udstillinger.

Lyskunst på Field’s facade

Fra d. 27. januar – 10. marts kan du opleve noget af verdens fineste illustrationskunst for børn blive projiceret op som lyskunst på Field’s facade. Udstillingen hedder “Sailing Tales” og består af børnebogsillustrationer fra udstillingerne “Sea Fairy Tales” og “Sailing Tales from Slovakia”. Værkerne er udvalgt ud fra temaet hav og fortæller alle historier fra det dybe blå. Lyskunsten kan ses på Field’s facade ud mod metroen og har en størrelse på 20x30m. Med sin imponerende størrelse og fantastiske fortællinger er det således vores håb, at lyskunsten kan kaste et fortryllende lys på de ellers så mørke vintermåneder.

Lyskunsten er støttet af Field’s, By og Havn I/S og Nordea-fonden.

Læs mere om udstillingerne “Sea Fairy Tales” og “Sailing Tales from Slovakia” på M/S BIBIANA’s hjemmeside.

“Sejlende fortællinger” – udstilling på Marstal Søfartsmuseum

Fra d. 7. december 2016 – 17. april 2017 kan du se udstillingen “Sejlende fortællinger” på Marstal Søfartsmuseum på Ærø. Udstillingen består af udvalgte børnebogsillustrationer fra udstillingerne “Sea Fairy Tales” og “Sailing Tales from Slovakia”. De udvalgte illustrationer fortæller alle eventyr, myter og sagn fra havet, og man kan således både møde den lille havfrue og Sinbad Søfareren på sin færd rundt i udstillingen. Fordi det er fortællinger, der er i fokus, er der på udstillingen også en hyggelig læsekrog, hvor man kan læse billedbøger med historier fra havet. På museets udendørsarealer kan man desuden se tre store sejl fra kunstskibet M/S BIBIANA. De tre sejl er prydet med hver deres flotte illustration malet af henholdsvis Viive Noor, Peter Uchnar og Ida Exner.

Udstillingen er lavet i samarbejde med Marstal Søfartsmuseum og besætningen på skibet SAMKA og er støttet af Nordea-fonden.

Læs mere om udstillingen på Marstal Søfartsmuseums hjemmeside.

Læs mere om udstillingerne “Sea Fairy Tales” og “Sailing Tales from Slovakia” på M/S BIBIANA’s hjemmeside.