Workshop

Vi afholder workshops i forbindelse med vores udstillinger og i BIBIANA Børneklub.

I BIBIANA Børnklub har vi i år fokus på natur og, hvordan man kan lave kunst med udgangspunkt i naturen.

BIBIANAN Børneklub

Søndag d. 27. august vil Sebastian Klein lede an på en spændende naturvandring i Naturpark Amager, sammen med Amager Skovhjælpere, kunstnere og illustratorer. Det bliver en dag hvor naturviden og kunstnerisk inspiration vil være omdrejningspunktet.

I ugerne efter vil kunstnere og illustratorer afholde workshops med inspiration i Amagers natur. Hvordan kan man lave kunst med udgangspunkt i naturen?

  • Lørdag d. 2. september 2017 kl. 11-14, Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup. (Lukket for tilmelding.
  • Søndag d. 10. september 2017 kl. 11-14, Ørestads Boulevard 55 B, 2300 KBH S v. kunstner Maria Lau Krogh. Med en speciel trykteknik vil vi sætte de smukke former og farver inspireret af dyr og planter sammen til de fineste grafiske værker sammen med Maria.
  • Søndag d. 24. september 2017 kl. 11-14 og
  • Søndag d. 1. oktober 2017 kl. 11-14, v. illustrator og produktdesigner Martine Noring Ørestads Boulevard 55B, 2300 KBH S. Den smukke natur bliver til et unikt univers ved hjælp af dine oplevelser. Martine hjælper dig godt på vej i din kreative og idéudviklende proces.

Alle børnenes kunstværker vil efterfølgende blive udstillet på Naturcenter Amager og i BIBIANA Danmarks galleri på Ørestads Boulevard 55B.

Det er GRATIS at deltage og TILMELDING er nødvendigt på carina@bibianadanmark.dk.

Projektet er støttet af Amager Vest Lokaludvalg, By & Havn, GF Ørestad city og GF Ørestad Syd.

Workshop i efteråret 2016: HVIS ØEN VAR EN VIRTUEL HVAL

Lørdag d. 8. oktober, søndag d. 30. oktober og lørdag d. 19. november, kl. 10-12

I BIBIANA Børneklub laver vi kunst i VIRTUAL REALITY – Kom og vær med!

Er du mellem 6 og 14 år, inviterer BIBIANA Børneklub dig til at deltage i vores spændende kunstworkshops; formiddage hvor alt kan ske! Vi blander eventyr med livets store spørgsmål og illustrationskunst med fine kreative processer…

Hvad gemmer der sig under jorden og nede i vandet; der hvor stranden bliver til hav, og man ikke kan se ned?

Vi tager dig med på en rejse ind i illustrationskunstens og eventyrets verden, og derefter bliver det virkelig magisk, når vi selv skal til at tegne 3-dimensionelle tegninger i VIRTUAL REALITY – under vandet!!!

Alle deltagere bliver introduceret til Virtual Reality i vores studie og får lov at tegne deres eventyr i 3D.

Forældre er velkomne til at være med.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser pr. hold. For at tilmelde dig skal du skrive til Carina Zingenberg på: carina@bibianadanmark.dk

Workshop i efteråret 2016: COLOURFUL RIGHTS – Menneskerettigheder illustreret af børn og unge

Lørdag d. 3. september og lørdag d. 22. oktober, kl. 11-13 på Ørestad Bibliotek
Mandag d. 31. oktober, kl. 15-17 på Solvang Bibliotek, Remisevej 14

Over sommeren har mere end 1000 børn og unge fra Ørestad Skole, Dyvekeskolen samt Ørestad Gymnasium hver lavet et illustrationsværk med udgangspunkt i menneskerettighederne og børnekonventionen. Alle børnene er blevet undervist i børnekonventionen og menneskerettigheder og har derefter tolket dette i deres kunstværker.

De 1000 værker bliver hængt op på smukke, malede kunsttræer, der bliver vist frem på en fernisering på Ørestad Kulturdag d. 20. august. Herefter bliver træerne med de fine værker udstillet i Ørestad Bypark, i Field’s, ved Ørestad Bibliotek, Ørestad Skole, Dyvekeskolen samt Solvang Bibliotek, og slutteligt bliver de udstillet på Bogforum i Bella Centret i november.

Nu kan du få lov at blive en del af dette fantastiske kunstværk ved at deltage i en af de tre workshops. Sammen med billedkunstner Maria Lau Krogh vil du blive klogere på børns rettigheder, og derefter skal du lave et illustrationsværk, der vil blive tilføjet til samlingen. Værket vil blive hængt op på det kunsttræ, der står inde i Ørestad Bibliotek.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Olivia i VR