Verdensbiblioteket

Som en del af vores formidling af illustrationskunst fra hele verden, har vi, hos BIBIANA Danmark, oprettet et verdensbibliotek.

Verdensbiblioteket indeholder en omfattende samling af børnebøger fra hele verden. Alle med de smukkeste, sjoveste og mest gribende illustrationer. Idéen bag verdensbiblioteket er, at det skal være tilgængeligt for enhver, som måtte være interesseret. Alle er velkomne til at kigge ind i biblioteket, for at udforske og nyde de mange bøger, samt blive klogere på verden omkring sig. Derudover er alle fagfolk også velkomne til at benytte biblioteket frit til inspiration workshops og studiebrug.

Verdensbiblioteket, som vi løbende udvider, indeholder i dag mere end 1000 illustrerede børnebøger fra hele verden. Bibliotekets bøger er helt unikke og kan benyttes hos BIBIANA Danmark, i vores lokaler på Ørestad Boulevard 55, 2300 København S. Derudover kommer udvalgte dele af samlingen med på kunstskibet M/S BIBIANA når vi tager på togt rundt i hele Danmark. Her stilles bøgerne til rådighed for alle, der besøger skibet, så de kan være til glæde for så mange som muligt.

Bibiana008_preview