Besøg Danmarks første Kunsthal for Børn i sommerferien

08/07/2022

Fra mandag 18. juli 2022 har du mulighed for at besøge Danmarks Første Kunsthal for Børn, hvor du kan opleve særudstillingen Havfolket Kalder Mørknet Vand, der vil bringe dig tættere på naturen og den nordjyske myte om havfolket, der lokkede fiskere og længselsfulde sjæle til havs. Du kan også udfolde dine kreative evner til to forskellige sommerworkshops for hele familien, der alle tager udgangspunkt i udstillingen.

I Danmarks Første Kunsthal for Børn kan du i sommerferien dykke ned i særudstillingen Havfolket Kalder Mørknet Vand og opleve filminstruktør Vibeke Brylds virtual reality værk af samme navn. Værket tager dig med ned under havets overflade, hvor du kan opleve den nordjyske myte om havfolket. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen uden at prøve VR-værket. Her kan du lege med sandet og undersøge, om der er skyllet ting op på strandbredden eller fordybe dig i kunsthallens mageløse bøger om havets mange mysterier.

Du kan også deltage i workshops, som udspringer af særudstillingen Havfolket Kaldet Mørknet Vand. Her får du rig mulighed for at udfolde dine kreative evner og samtidig blive klogere på den nordjyske myte om Havfolket.

Tegn og fold din egen fortælling om Havfolket

Til foldebogworkshoppen kan du med inspiration fra udstillingen Havfolket Kalder Mørknet Vand tegne og folde din helt egen fortælling om havfolket i en foldebog. Her får du brug for din fantasi og kreativitet, da det langt fra alt er alt, man ved om den mystiske myte om folket fra havet.

Hvordan ser Havfolket ud?

I dioramaworkshoppen kan du give dit eget bud på, hvordan Havfolket ser ud. Ligner de os? Er de undervandsmonstre, har de havfruehaler, tentakler og måske gæller?

Dit bud bliver udstillet i Danmarks Første Kunsthal for Børn i en af kunsthallens 17 dioramaer. Dioramerne skal tilsammen illustrere børns bud på myten om Havfolket.  

Det er ganske gratis at besøge Kunsthallen og deltage i workshops.

Kunsthallen har åbent alle ugens dage fra kl. 10.00 – 16.00 resten af sommerferien fra mandag den 18. juli til søndag d.7. august 2020.

BIBIANA Danmark - Ørestads Boulevard 55 B 2300 København S
BIBIANA Hirtshals - Vodbindervej 2, 9850 Hirtshals
info@bibianadanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram