Børnenes Byggeskole 360˚ 
Papirøen 

Følg med i byggeriet

Vi inviterer folkeskoleklasser til at følge byggeriet i alle dets forskellige faser for at give eleverne et grundigt indblik i, hvilken effekt og indvirkning en stor omdannelse af København får. Der er udviklet undervisningsforløb ti lalle klassetrin fra ind- til udskolingen.

Eleverne bliver introduceret til det byggede miljø og alle fagområderne på byggepladsen og skal efterfølgende selv bidrage til projektet Vandkulturhuset, hvor de ideudvikler og visualiserer deres egen vision for et vandkulturhus. I projektet fokuserer vi på social arkitektur og bæredygtighed, vi undersøger sociale samværsformer og projekterer vandkulturhuset som et mødested.

Elevernes udbytte

Eleverne bliver klædt på til at tage stilling til byens rumlige værdier, de stifter bekendtskab med arkitekturens sprog og opnår indsigt i udviklingen af den nye bydels mange facetter og faser. Undervisningen styrker børnenes demokratiske engagement, når eleverne lære at give udtryk for deres tanker og holdninger til det byggede miljø omkring dem.

BIBIANA Danmark glæder sig til at tage i mod endnu flere skoleklasser på byggeskolen og undervise børn i alle aldre i arkitektur til den fascinerende udsigt over byggepladsen, der de næste tre år vil tage form og blive til en helt ny bydel.

Samarbejde

Børnenes Byggeskole 360° på Papirøen samarbejder med følgende fabelagtige samarbejdspartnere: 

By & Havn
Konsortiet på Papirøen
Københavns Kommune
STARK Fonden
3F
Green Building Council Denmark
Kvindernes bygningsfond

BIBIANA Danmark - Ørestads Boulevard 55 B 2300 København S
BIBIANA Hirtshals - Vodbindervej 2, 9850 Hirtshals
info@bibianadanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram