BIBIANA Danmarks skoletjeneste

BIBIANA Danmarks kunst- og undervisningsfaglige personale udvikler undervisningsforløb til både skoleklasser og familier til alle udstillinger. Undervisningen sigter på at udvikle børnene gennem æstetiske, analytiske, praktiske og kreative læreprocesser, og undervisningen er altid udviklet med henblik på grundskolens fagmål, særligt fagmål inden for fagene billedkunst, dansk og håndværk og design.

For skoleklasser

Som lærer kan du vælge enten at booke et forløb, hvor klassen besøger en af BIBIANA’s aktuelle udstillinger og modtager undervisning af en af BIBIANA’s kunstformidlere, eller du kan få undervisningsmaterialet og selv varetage undervisningen.
Læs mere om undervisningen for grundskoler og ungdomsuddannelser på M/S BIBIANA.
undervisningsmateriale

For skoleklasser

Til alle BIBIANA Danmarks udstillinger er der udviklet undervisningsforløb og -materiale. Forløbene er tiltænkt skoleklasser i grundskolen, og er ganske gratis. Ønsker du, som lærer, at dine elever skal deltage i et forløb har du to muligheder: Du kan enten booke et forløb, som ledes af én af BIBIANAs egne kunstformidlere, eller du kan vælge at modtage undervisningsmaterialet og selv lede undervisningen. Vælger du at booke et forløb, vil undervisningen foregå på en af BIBIANAs aktuelle udstillinger, f.eks. på M/S BIBIANA.
undervisningsmateriale

Børnenes Byggeskole

Information på vej
Læs mere
BIBIANA Danmark - Ørestads Boulevard 55 B 2300 København S
BIBIANA Hirtshals - Vodbindervej 2, 9850 Hirtshals
info@bibianadanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram