Tak for en vidunderlig sommer, kære Hirtshals!

25/08/2020

Gæsterne strømmede til og det fine hus på havnen har hele sommeren været fuldt af de sjoveste børn og sødeste bedsteforældre, de nysgerrigste naboer og allermest vindblæste turister.

Det kunne ikke have ladet sig gøre uden de evigt glade og flittige frivillige, der har hjulpet BIBIANA Danmark og de selskabssyge havfruer med alt tænkeligt. Tak og tusinde havfruekys til jer!! En lige så stor tak til alle, der hjalp med at sprede ordet om sommeråbning i det gamle vodbinderi. Nu holder vi lukket og i det store hus høres ikke andet en havfruernes dybe suk af længsel efter deres venner og beundrere. Det og så en svag kradsen fra en kunstners blyant, lidt hamren og banken fra en udstillingstekniker og indimellem en lyd som en sav gennem træværk. Faktisk er vi alle i sving hos BIBIANA Danmark og arbejder i døgndrift på at kunne slå dørene op for den kommende udstilling, der åbner til efteråret. Den bliver fantasifuld og magisk og vi kan næsten ikke holde på hemmeligheden længere. Vi ses i oktober.

BIBIANA Danmark - Ørestads Boulevard 55 B 2300 København S
BIBIANA Hirtshals - Vodbindervej 2, 9850 Hirtshals
info@bibianadanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram